Thursday, September 24, 2015

#13 Is It My Wildest Dreams...or Is It His...?

Haiiiiii....;-P


[Mode : Deja Vu...Disturbing...]


Hai guys...what's up..? Macam mana kehidupan korang? Ok...? Tak Terlambat rasanya untuk Amir ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha...Well, as I said in my first post, Amir nie berasal dari somewhere south...so cuti raya nie Amir balik ke kampung...and macam tajuk kat atas tu My Wildest dream...or His...? macam tu jugak lah Amir nak kongsikan something that happened to me masa Amir balik kampung nie...

First of all....kita stop dulu pasal citer Mr. H coz Amir tak berniat nak sambung pun citer part 2 of my love story in this entry...Amir janji next entri Amir akan sambung balik citer pasal Mr. H tu...k...;-P


Nope...Tell You Later...

So the story goes like this...Ahad lepas Amir balik ke kampung...so sebab balik kampung awal, Amir rase teramat boring coz ramai kawan Amir (which is also PLU) tak balik ke kampung lagi and Amir takde someone yang nak ajak lepak or berborak-borak...so terperap lah kat umah....tengok TV...tido...makan...sampai mak Amir pun dok membebel coz Amir nie dah jadik macam ular sawa dah...kikiki...;-P

So untuk menghilangkan bosan, Amir start lah menggatal kat satu Gay Apps nie...well, tujuan utama Amir nak berborak and nak ilangkan bosan jer...nak cari teman untuk out and minum-minum ker...so bile Amir sibuk dok stalker profile orang-orang yang ader kat area kampung Amir nie...Amir ternampak lah satu profle yang Amir agak berminat and aper lagik...antar lah masej kat profile mamat nie...mula-mula Amir rase mamat nie macam tak kan respon sebab mamat nie agak Gorgeous lah jugak and manly look...yerlah kalo nak dibandingkan dengan Amir...Umpama langit dengan bumi...hukhukhuk *nangis....

Well, mamat nie nama Iskandar...he look manly dengan kumis and berjanggut...which is I love to fall too...hihihi...and to my surprise die reply my mesej...so borak punya borak dalam apps tu...die pun ajak Amir keluar jumpa kat area town...so Amir on jer lah sebab dok kat umah pun memang lah teramat boring...and nak-nak lagi memang niat Amir using that apps to find someone to borak-borak...

Kami jumper kat Old Town White Coffee...and start la borak...well, Iskandar nie bukan berasal dari selatan...tapi berasal dari pantai timur (pantai timur lagik...;-p)...die cuma bekerja jer kat area selatan...and Iskandar nie seorang yang funny...asyik buat lawak jer...so asyik ketawa jer lah Amir...lepas minum-minum kat Old Town tu...kiter orang cruising lah sekitar bandar tu...sambil sambung borak...and later that day, kiteorg pi lah tengok movie...So lepas habis movie...die cakap nak balik umah coz die nak mandi and bagi kucing die makan katanya...by the way...I Love Cats too...and die ajak Amir ikut die balik umah dia...dalam hati Amir macam lain jer Iskandar nie...hihihi..;-P

Amir pun follow jer lah ikut die balik...and sampai kat umah die which is beautiful nice rumah teres, die buat kan air untuk Amir sambil die cakap die nak mandi and minta Amir tunggu die...I said ok...whatever...I'll wait you...and lepas die mandi sambil bertuala (again...macam pernah berlaku sebelum nie...Deja Vu?) duduk sebelah Amir and buat jantung Amir nie berdegup macam nak tercabut...and aper yang berlaku seterusnya tak perlulah diceritakan...hehehe...*larikkkk....(well, u can imagine what happened ok..)


Imagined It Now...

Look, dari niat nak find someone to talk...bole jadik citer lain yang Amir tak jangkakan plak...so long story short...after that, Amir cakap nak balik umar coz dah agak lewat dah time tu, and die cakap kalau ader mase die nak jumpe Amir lagi sebelum die plak balik ke kampung die kat Pantai Timur tu untuk sambut hari raya adha...Amir ok jer coz Amir macam dah fall in love plak kat Iskandar nie...hahaha...*larikkk lagik....

So the next day, one of my friends dah balik kampung, and die ajak Amir hangout kat sebuah Taman yang menjadi tempat lepak para-para PLU sebab die nak kenalkan seseorang yang very important to him kat Amir...so bile Amir dah sampai kat tempat tu...Amir boleh terjumpa dengan Iskandar tu kat situ...Tapi yang mengejutkan Amir ialah kawan Amir tu kenal Iskandar...and lagi memeranjatkan Amir yang kawan Amir tu adalah BF si Iskandar tu...

I like what the hell...rupanya Iskandar nie sudah berpunya and Amir suka kan hak milik orang lain...the worst thing is he is my friend boyfriend's...OMG, what have I done...so bila Iskandar tu nampak Amir, die buat macam nothing happened jerk...and its piss me of...I'm so mad, so Amir bagi tahu kat kawan Amir tu yang Amir nak jalan-jalan kat area Taman tu sebab Amir malas nak pandang muka si Iskandar tu the big liar...

Kalau dia honestly bagi tahu awal-awal yang die ader BF, conform...Amir repeat...CONFORM tak kan ada aper-aper yang berlaku malam tu...Amir bukannya jenis yang akan ambil hak orang lain...I not that kind of person...But what had happen already happened...and I'm not gonna let it gettin' worst by telling my friend the truth...so it is better for Amir to just keep my mouth sealed and move on...and forget bout it...

Sampai hari nie, ketika Amir tulis this story dia masih masej and call Amir cakap minta maaf sebab tak bagi tahu hal yang sebenar...and dia jugak speechless bila dia tengok Amir bersama BF die...Amir malas nak layan call and masej die..tapi satu yang buat Amir teringat dan tak boleh lupa, Amir pernah cakap masa mula-mula jumpa dia dulu yang die adalah My Wildest Dreams...I quite like him at that time...tapi tak sangka plak rupanya Amir nie yang sebenarnya His Wildest Dreams, sebab masej terakhir dia...dia ubah suai lirik lagu Taylor Swift tu and bagi kat Amir...and diakhiri dengan permohonan maaf dia...and dia harap Amir akan maafkan dia dan sentiasa ingat kat dia coz I am his Wildest Dreams...


Iskandar...Siapa yang menjadi Wildest Dreams kepada siapa sebenarnyer...?

Well, Amir kongsikan bait-bait lirik yang Iskandar ubahsuai dan ditujukan khas untuk Amir tu katanya kat semua...so aper yang korang semua rasa...what do you think? Amir tak mahu menjadi kekasih gelap dia...tapi bila Amir fahami dan hayati bait-bait lirik lagu tu conform yang dia macam nak jadikan Amir scandal dia...Please, I'm not that kind of person...

Wildest Dreams


I said, "Let's get out of this town,
Drive out of the city, away from the crowds."
I thought heaven can't help me now.
Nothing lasts forever, but this is gonna take me down

He's so tall and handsome as hell
He's so bad but he does it so well
I can see the end as it begins
My one condition is

Say you'll remember me standing in a nice suite,
Staring at the sunset, babe
Nice Lips and dimple cheeks 
Say you'll see me again
Even if it's just in your wildest dreams, oh, ah, wildest dreams, oh, ah.

I said, "No one has to know what we do,"
His hands are in my hair, his clothes are in my room
And his voice is a familiar sound,
Nothing lasts forever but this is getting good now

He's so tall and handsome as hell
He's so bad but he does it so well
And when we've had our very last kiss
My last request it is

Say you'll remember me standing in a nice suite,
Staring at the sunset, babe
Nice lips and dimple cheeks
Say you'll see me again
Even if it's just in your wildest dreams, oh, ah, wildest dreams, oh, ah.

You see me in hindsight
Tangled up with you all night
Burning it down
Someday when you leave me
I bet these memories
Follow you around

You'll see me in hindsight
Tangled up with you all night
Burning it down
Someday when you leave me
I bet these memories
Follow you around

Say you'll remember me standing in a nice suite,
Staring at the sunset, babe
Nice lips and dimple cheeks
Say you'll see me again
Even if it's just pretend

Say you'll remember me standing in a nice suite,
Staring at the sunset, babe
Nice lips and dimple cheeks
Say you'll see me again
Even if it's just in your (just pretend, just pretend) wildest dreams, oh, ah, in your wildest dreams, oh, ah
Even if it's just in your wildest dreams, oh, ah, in your wildest dreams, ah, ah.



It is the worst thing happen to me during this holiday...huh *sigh....

Byeee...:-P 

19 comments:

  1. Auchh. Thats kinda frustrating :/

    Species macam iskandar ni yang buatkan aku takut untuk percaya. Hmm.. Anyway, lesson learned amir. Scary kalau jenis yang pelahap sex.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yap Memang frustating pun Nov...

      And yes...Amir pun agak terkejut dengan sikap dia..I mean kalau bagitahu awal-awal kan senang...ini disebabkan sex sanggup menipu...this is what i called pathetic PLU...

      Delete
  2. OMG!..bahayanya...memang nak kena si iskandar ni..hati2 k next time..selamat hari raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yap...this kind of person really dangerous...bukannya apa...nanti sebab dia Amir bole bermusuh dengan kawan Amir nanti...*sigh

      ps : Selamat Hari Raya juga buar Mr Macho Lelaki...;-)

      pss : bole tak Amir upah Mr Macho Lelaki jadi bodyguard Amir...coz bole tolong protect Amir and belasah si Iskandar tu....hihihi *larikkkk...;-P

      Delete
    2. nak upah jadi bodyguard?. Hehehe..tak pe kita berdua belasah iskandar sama-sama...hahaha

      Delete
  3. hmm...always remember dat u r luckier...k...ak nk dpt bait2 cmtu pon ssh wei..i kno it's wrong to date with ur fren's bf...but xpela....ad lg yg baek for u..and aleays remember, 'protect' urself k....
    *untong la..org hot laku..kikiki...klo ak, once dh jmpe skali...trus org xnk jmpe dh..maybe sbb ak x hot kot.. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amir tak lucky mane pun...and dapat bait2 camtu pun just nasib jr hihihi....

      Yap tak dpt dinafikan yang PLU nie memang memandang kearah rupa....tetapi yang really important for Amir adalah sikap. Kalau berperangai mcm Iskandar maaflah kalau mempunyai rupa yang menarik sekalipun...its not turn me on...sorry...

      And Mr WK...dont down grade yourself...you just perfect in the way you are...

      ps : Yap...seperti nasihat Mr WK pada Amir...and Amir pun selalu praktik kan nya...Always Practice Safe Sex yer kengkawan semua...;-)

      Delete
  4. As usual, the best man wins laa .. kehkeh.
    Tapi tanya diri sendiri la sama ada worth it atau tak ..

    I dah banyak jumpa orang yang kapel sekadar utk suka2 .. x nak sunyi etc..
    Tapi bila diorang dah dlm relationship, masa tue la baru diorang terjumpa orang lain yang betul2 diorang suka dan nak spend the rest of their time sama2.

    But in your case .. in just one night ..baru kenal dah menjadi intim bagai ..
    Mungkin dia pon dengan orang lain macam tue juga
    Mungkin U pon ...kalau jumpa yang taste lagi ..the same thing will happen ..kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best man win...? huhuhu...Amir tak anggap diri Amir best man...and dengan Iskandar Amir tak rasa worth pun...

      Yap...Amir pun ader gak member2 yang orang lain relationship...die pun nak ralationship....tapi dalam masa yang sama makan luar....

      Dan semestinya selepas kes ini...Amir dah tak percaya kan si Iskandar nie lagi Nu'man...coz you know what, Amir tak suka sikap Iskandar tu and kalau Amir ader relation dengan Iskandar tu pun, Amir takkan Bahagia terutama dengan sikap die tu...

      ps ; whatever pun, thanx 4 you word of advice Nu'man...;-)

      Delete
  5. Replies
    1. Yer ker En Tebuan Kuneng...huhuhu...;-P

      Yeah, maybe u are rite....maybe you are wrong...

      Delete
    2. hahaha....betul la...kate duk selatan...haha

      Delete
  6. Aku lebih kesiankn kawan Amir sebab dapat 'bf' cam Iskandar..

    Haih...susahnya mencari yang setia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang betul...Amir rasa bersalah sgt kat kawan Amir tu...eventhough yang curang sebenarnya bukan Amir yang mulakan...

      Setia dalam hubungan PLU nie sgt susah...I know coz I go through it...

      Delete
  7. What a small world we live in. One thing leads to another..it is normal. It won't stop unless we stick to the purpose and be always wary of what we do, whom we meet etc.

    ReplyDelete