Sunday, April 24, 2016

#23 A Year Has Passed...An Anniversary To My Blog...

Haiiiiii....;-P


[Mode : Happy Birthday To My Blog...]


Hai guys...what's up..? Macam mana kehidupan korang? Ok...? I'm quite busy lately....macam-macam hal yang berlaku dalam kehidupan Amir skang nie...to much work...baru-baru nie Amir baru balik dari outstation di Kelantan...kene buat kerja skit kat situ...sempat jugak lah pi jalan-jalan Rantau Panjang...akak-akak yang ikut sekali dengan kami sibuk nak pi sana...membeli dan membelah katanya....kikiki...;-P

Well, Amir tak buy banyak benda pun...cume belikan aper yang my Mom kirim...and beli skit beberapa benda untuk persiapan raya nanti...actually Amir dah lama tak ke Kelantan...last pergi pun masa bercouple dengan Mr H dulu...Mr H bawak balik jumper Mertua katanya...kikiki...opsss...terpecah rahsia plak Mr H asal dari mana...

To be exactly...this month in April...it had been A year since Amir menulis balik di Blog Somewhere Over The Rainbow nie....dengan kata lain it is An Anniversary To This Blog...well...i't time to make a bachelor party for me...opsss...sorry...it's for my blog...tapi takde makner nyer Amir nak kawin pun...kikiki....


It's My Blog Bachelor Party...

Well, kalau korang baca 1st post Amir....Amir ada bagi tahu yang Amir pernah membuat Blog sebelum Blog ini...well, time tu kalau korang  pernah baca lah...blog-blog yang popular masa Amir menulis Blog adalah seperti Blog...Arezeo, Mitch, ItamRazali, Payedd87, En Imran (blog : Selagi Ada Hidup) dan ramai lagi...sorry guys kalau Amir tak mention korang...too may too remembered....

Whatever pun, as an Anniversary to this blog....Amir wish Amir akan sentiasa keep maintaining this blog....keep have the ideas to write it....tak mau lah ilang idea atau dah tepu pala otak nie sampai ada ura-ura nak jual Blog macam 'Orang' tu....opsss....kikiki....and still have time to write....tak mau lah sampai terlalu sibuk sampai takder mase nak write lagik...yer...Hope there are nothing on my 'face'...yang menghalang Amir tuk menulis di blog nie yer...


Hopefully...There Are Nothing On My Face...

And yang paling penting...dapat menjalinkan ukhwah dengan kengkawan semua...dan maner tahu satu hari nanti bole buat gathering kan...yerlah...mungkin korang semua jauh di mata Amir namun believe me....korang sentiasa dekat di hati Amir...k...

And to my beloved Blog....here have this piece of cake...;-)


'Somewhere Over The Rainbow' Cake....Yeah...!!!


Byeee....;-P


P/S : Baru-baru nie...Amir ada tengok rancangan Remake Sailor Moon kat internet...which is Sailor Moon Crystal...dah season 3 dah pun...Amir memang suker gak Anime Sailor Moon nie...dulu2 maser kat Sekolah menengah dan kat Universiti...conform masa hari Sabtu Amir akan terceruk depan TV tengok rancangan Anime Sailor Moon dan terus sambung Dragon Ball Z...so sebenarnyer kat sini....Amir Nak kongsikan video clips Ending Season 3 Sailor Moon Crystal nie...Ending nie berkaitan dengan Sailor Uranus dan Sailor Neptune which is Lesi (LGBT) sgt...lagu die pun Not Bad k...so kat bwh nie Amir kongsikan video tu....k...enjoy....;-)




P/S/S : Amir suker tul kat Sailor Neptune nie...sejak dari sekolah lagik....kekeke....




14 comments:

  1. Selamat ulang tahun blog amir warlord..hehe
    Semiga panjang usia blog ni dan tuannya..hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Aries...;-)

      Moga2 Aries pun pnjg umur lah juga...

      Delete
  2. omaigod ... tetiba rindu kat itamrazali .. kat dunia mana skang si dia tu .. miss her blog .. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Nu'man...tetibe teringat zaman dulu-dulu...terasa dah tua bebenau...huhuhu...

      Delete
  3. Selamat ulangtahunn.. Ohh blogger veteran rupanya. Dulu pernah lah ter"visit" blog sape tah yang ada "arena". Kalau nak masuk "arena" tu kena ada password. Kelass kau. Mintak password haram nak dapat. Kekwat nau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh TQ Nov...jgn lah sebut veteran...terasa tua sgt...huhuhu...

      Dulu2 kalau ader blog yg letak password...mesti blog tu dah kene pantau oleh si Mazidul Akmal Sidek tu...

      Delete
  4. Happpy Birthday kepada blog Amir...semoga sentiasa rajin untuk update blog k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Carl...Insya Allah akan selalu lah Amir update blog nie...;-)

      Delete
  5. Happy Birthday blog Amir!!! oh zaman blog kita sama rupanya...hahaha...aku pun dulu rajin baca blog blog tu dulu...tapi silence reader lah...sebab dulu blog aku sendu je...sekarang pun sendu jugak hahaha...btw aku pun #teamneptune hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ En Asyraf...Amir pun dulu2 bnyk jadik silent reader kat blog2 tu...huhuhu...;-P

      Maner lah ader blog En Asyraf sendu...meriah aper...;-)

      Yes...ader persamaan...#teamneptune...;-)

      Delete
  6. Replies
    1. TQ En Wasp...rajin2 lah singgah blog Amir yg hado nie...kikiki...;-P

      Delete
  7. Happy blog anniversary otai Amir! Teruskan berkarya..hehe

    ReplyDelete