Monday, May 15, 2017

#32 Yeah....I Feel It Coming....

Haiiiiii....;-P


[Mode : It is official...]


Hai guys...what's up..? Ok tak mengkeme punyer kehidupan...ader benda baru muncul? Or ader yang dah dr status single ker status berpacaran...Hehehe....Lamer giler Amir tak update blog...dah penuh dah sawang kat sini...yerklah...sibuk jer memanjang...lepas satu hal kerja....datang satu hal lagik....poning den memikirkan nya...



Ok bro...let's straight to the point....Pada hujung bulan April hari tu...to be exactly 25th April 2017 (Tuesday) adalah tarikh keramat bagi Amir...why..? Because...on that day...Amir and En Mel...we are together officially....yeah...kami dah declare...dan by the end of this May...En Mel...akan masuk duduk sekali kat umah Amir nie...so ader lah peneman Amir nanti...ader lah orang yang Amir bole buat gaduh-gaduh manja gituh...hehehe...and aderlah orang yg Amir boleh give and take...share with each others...harap-harap boleh kongsi susah dan senang...I hope so...ok....and by the way, now Amir nak kongsikan Picture En Mel...yang Amir sensored kan yer...;-P


En Mel sibuk main phone...;-P

Lepak Mengeteh dengan En Mel...;-P

Ujung bulan 4 hari tu masa 27hb...kami dating secara officially as a couple....takder per pun yang kami buat melainkan kami tengok Movie Guardian Of The Galaxy 2 and dinner kat Seoul Garden di IOI City Mall, Putrajaya....



Our Movie times together...

Our Dinner at Seoul Garden
Ok guys....Amir luper nak kasik tahu kat uolls semua yang En Mel nie sebenarnye ader bakat melukis...so abis jer movie tu die lukiskan Watak Star Lord bg kat Amir...;-P


My En Mel's Star Lord
Yes...I feel it coming...Amir raser happy...and tak tahu nak describe macam maner kat mengkeme semua...mungkin saper-saper yg dah pernah atau tengah bercouple tu boleh describe kot...hehehe...Whateverpun...Amir malas nak menulis panjang-panjang...enough with this short post...to let uoll's know what had happened...k....


Byeee....;-P

12 comments:

  1. Tudia! declare terus tinggal sebumbung..mengalahkan newlyweds! Apapun, ingat pesan ni..'sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami-suami'..ekekeke

    Amir, setakat censored tang mata, baik tak payah..elok2 sempurna, terus cacat muka budak tu..:larikkkkk:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...newlyweds yer....takder...En Mel duduk kat kuarters...and duduk bersesak-sesak dengan ramai org...tu yg Amir suruh pindah masuk umah Amir tu...hehehe...:-P

      Kene sensored lah bro...takut nanti ramai yg tersangkut...*Eh?...*larikkk.....:-P

      Delete
  2. Khai Bahar ke tu ? Tetibaahh.

    Congratulation Amir. Dah serumah senang la nak jaga Encik Mel kesayangan. Moga bahagia ya. Ada soalan ! Encik Mel tahu ke Amir ni blogger ? Atau pun tidak diberitahu mengenai blog ini ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...motif Khai Bahar si Anak Ikan bak kata Dato' Vida tu Mr Unknown...hahaha...;-P

      Duduk serumah nie sebenarnyer ader baik buruk nyer...hehehe...bab soklan tuh...die tahu dan tak tahu...I mean...Amir ader mention pasal blogging nie...tapi die takder lah plak excited nak ambik tahu and tak pernah nak tgk Amir berblog nih...;-P

      Delete
  3. Wahhhh bestnye... Tahniah sangat2. ๐Ÿ‘Penji tumpang gumbira. ๐ŸŽ‰
    Moga korang happy together sampai bila2. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Penji...harap-harap ler...but I will stand for this relationship...selagi boleh ler...hehehe...;-)

      Delete
  4. tahniah abang Amir!..am happy for you..nanti selalu update blog k abang amir..semoga jodoh kali ini berkekalan sampai bila-bila. take care abang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Carl...really appreciate it...and Abang Amir pun wish supaya Carl menjumpai orang yg di sayangi secepat yg mungkin...

      Insya Allah abg akan spend time nak update blog nie k...u to take care of urself...;-)

      Delete
  5. pergh dapat kesan bibit-bibit kemanisan bila baca blog Amir kali ni hiks

    Tahniah eh, and all the best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu...manis-manis sangat nanti kene kencing manis....;-P

      TQ En Talhah...;-)

      Delete
  6. Amboi senyap2 dia ... hampa kita ..x de gambar comolot pon :( ..nokkkk amir !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haip...x bleh bg gamba cium2 molot...bahaya...tapi ader jer dalam simpanan peribadi tu...*Eh?....*Larikkk....;-P

      PS : Maner lah updatenye blog Nu'man nie...lama betul menghilang...

      Delete