Sunday, June 12, 2016

#25 Salam Ramadhan...1437H...;-)

Haiiiiii....;-P


[Mode : Ready to Puase...?]


Hai guys...what's up..? Macam mana kehidupan korang? Ok...? So Amir dah lamer tak update blog nie....actually I'm quite busy dengan kerja...and baru-baru nie Amir baru balik dari Europe sebab ader conference berkaitan dengan Climate Change di salah satu negara kat Europe tu...around 2 weeks jugak lah kene stay sana....siap kene berpuasa lagi kat sana...so ader maser nanti Amir story mory maser Amir kat sana nanti....

Salam Ramdhan Kawan-Kawan...

But rite now yang paling penting....Amir nak wish kat semua readers Amir....Selamat berpuasa....semoga ibadah Puasa ini memberi kekuatan dan keindahan dalam diri tuan-puan yer..and yang paling penting....jangan nak gatai2 tinggal puase...terutama En Nu'man yang kene berpuasa panjang time Summer nie...hehehe...

Amir malas nak tapi panjang-panjang time puase nie...last but not least....jangan lupa tambahkan amal kita sepanjang bulan Ramadhan nie yer....so again....Happy Fasting guys...;-)

Jangan Tinggal Amalan-Amalan Nie Ek....



Byeee...;-P

8 comments:

  1. Selamat berpuasa Amir, nanti jangan lupa k update entry pasal Europe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ramadhan gak buat Carl...Ok...ader time Amir story mory pasal Europe tu erk....;-P

      Delete
  2. Replies
    1. Selamat berpuasa gak yer En Kamen...;-)

      Delete
  3. Replies
    1. Selamat berpuase gak dengan en Aries...jangan tinggal puase k...;-P

      Delete
  4. slmt berpose..wow...conference...mcm menteri dah amir..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Berpuase gak Mr WK...jaga kesihatan...jgn lupa mkn ubat...dan Amir doakan Mr WK agar diberi kesihatan yang baik sepanjang ramadhan nie...;-)

      Huhuhu...biaserlah...conference yang di suruh pergi secara tetiba....;-P

      Delete